ich-zapfe

Glassbørster, Rengjøringsbørste for glass med metallsokkel, 3 x 25 cm


Artikkelnummer 443347

Produsent: ich-zapfe


* Inkl. MVA eks. forsendelse

Glassbørster, Rengjøringsbørste for glass med metallsokkel, 3 x 25 cm

Glassvaskebørsten med METALL BASE og 3 børster på 25 cm hver er ideell for alle som ønsker å rengjøre perfekt rene glass uten å forårsake skade. Denne glassvaskebørsten av høy kvalitet gjør rengjøringsbriller til en barnelek og er perfekt utviklet og perfeksjonert for bruk i barer, restauranter og husholdninger.

Funksjoner på et øyeblikk:

  • Robust og formstabil bust laget av høykvalitetsmateriale, som tåler hard bruk
  • Effektiv rengjøringskraft fjerner alle typer smuss på kort tid uten å skade glasset
  • Metalbase - solid aluminium, bruddsikker, polert og med sugekopper som sikrer stabilitet
  • Tre tilgjengelige størrelser for ulike typer glass. Str 3 med 3x25cm, også til hveteølglass

Spesielt overbevisende: Den innovative designen til børstene muliggjør effektiv rengjøring selv av vanskelig tilgjengelige områder, noe som sparer deg tid og sikrer utmerket hygiene på samme tid.

Bruken av solid aluminium til underlaget sikrer ikke bare høy stabilitet, men også et attraktivt utseende som etterlater et profesjonelt inntrykk i ethvert kjøkkenmiljø. Med de påmonterte sugekoppene forblir vaskebørsten for glass godt festet til vasker eller arbeidsflater og glir ikke.

Allsidigheten til de tre størrelsene gjør denne glassvaskebørsten til et viktig verktøy i enhver profesjonell bar eller restaurant, så vel som i enhver husholdning som verdsetter perfekt rene glass. Den effektive rengjøringskraften til børstene bevarer glansen til glassene dine og sikrer en feilfri presentasjon av drinkene dine.

Takket være sin lange levetid og robusthet beholder denne glassvaskebørsten sin form og effektivitet over lang tid, selv når den brukes intensivt. Det er også et miljøvennlig alternativ til konvensjonelle rengjøringsprodukter, da det reduserer behovet for ytterligere kjemiske rengjøringsprodukter.

Den enkle og intuitive håndteringen gjør denne glassvaskebørsten til et ideelt verktøy for alle - fra profesjonelle bartendere til hobbyverter. Bestill nå for å få denne høykvalitets glassvaskebørsten og holde brillene dine glitrende!

Rask leveranse Vi leverer raskt. Med DHL vil pakken din være med på kort tid!

topp kvalitet Toppkvalitetsprodukter fra verdens ledende produsenter!

Kundetilfredshet Mer enn 90% av kundene våre er fornøyde og anbefaler oss til andre.

sikkerhet Sikker netthandel med SSL-sertifikat.

ofte kjøpt sammen med...

Du kan også være interessert i: